U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws Lyngdorf Audio TDAI-2170
Lyngdorf Audio TDAI-2170
donderdag 14 november 2013 08:47
Lyngdorf TDAI-2170

De later dit jaar verwachte TDAI-2170 digitale stereo versterker van Lyngdorf Audio combineert de geprezen prestaties van het merk met superieure technologie. Uitgerust met de gepatenteerde RoomPerfectTM kamercorrectie technologie is de TDAI-2170 een gebruiksvriendelijke versterker die twee kanalen en 170 Watt aan vermogen biedt, alsook optionele upgradebare modules die een moderne toevoeging zijn aan elke luisteromgeving. Puur geluid, geavanceerde kamer correctie en de kenmerkende Lyngdorf Audio zwarte styling? Check.

RoomPerfectTM

Waarom kamer correctie technologie? In elk audiosysteem is meer van 50% het geluid dat je hoort afkomstig van echo's, reflectie en absorptie van geluidsgolven. RoomPerfectTM biedt hiervoor de oplossing door gebruik te maken van geavanceerde technologie die het geluid van het audiosysteem aanpast aan de omgeving i.p.v. omgekeerd. Zo klinken je speakers exact zoals de fabrikant bedoelde, ongeacht de beperkingen die de ruimte ze anders zou opleggen.

Voordelen voor elk luidsprekersysteem

Of je nu full-range luidsprekers, satellieten, inbouw- of muurluidsprekers hebt, de TDAI-2170 is de ideale keuze voor ieder merk of model op de markt. Dankzij de unieke technologie is de lange zoektocht naar de 'perfect spot' voor je luidsprekers verleden tijd. Plaats je speakers gewoon tegen de muur voor zo weinig mogelijk reflecties en RoomPerfectTM zorg verder voor een optimaal geluid zonder ongewild resonerende bassen.

Heb je een subwoofer? Geen probleem. RoomPerfectTM synchroniseert de frequentierespons met die van de speakers om pieken en dalen van de lage en middenfrequenties te elimineren.

ICC

Moderne opnames die extreme compressie van het dynamisch bereik en andere slimme trucs uitvoeren om de geluidssterkte op te voeren boeten vaak in aan geluidskwaliteit. Met ICC ( Intersample Clipping Correctie) herstelt de TDAI-2170 deze geclipte signalen in hun oorspronkelijke staat om de best mogelijke geluidservaring te krijgen.

Digitale versterking

Geen digitaal naar analoog audioconversie met de TDAI-2170; het digitale signaal stuurt de luidsprekers rechtstreeks aan, zonder omzetten, zonder tussenstop, zonder vervorming. Deze unieke en technisch veelvragende oplossing biedt geruisloos afspelen op elk geluidsniveau, een onovertroffen dynamisch bereik en het geluid in zijn puurste vorm.

Upgradebaar

Technologie staat niet stil, maar ook de TDAI-2170 niet. Met een optionele HDMI-module (ARC/CEC compatibel met vier inputs en één output) is de TDAI-2170 een slimme toevoeging aan je bestaand A/V-systeem. Plus, de TDAI-2170 biedt optioneel streaming via USB. Je kan zelfs opteren voor een high-end ADC (Analoog naar Digitaal Converter) met extra analoge inputs. Hou het simpel of haal het maximum eruit, de keuze is aan jou.

De Lyngdorf Audio TDAI-2170 is binnenkort verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 3.490,-.

 

Merken